> Om oss - Tvinkla

Tvinkla – Släpp lös barnet inom dig

Om oss

Hej!
Jag heter Johanna Svantesson och driver firman Tvinkla sedan 2011. Många frågar mig vad namnet Tvinkla kommer ifrån och det är en blandning av flera ord – tveka, vinkla, tvinna, men framförallt har det sin grund i engelskans ”Twinkle”. För mig är konsten och illustrationerna jag gör något som ska lysa upp i vardagen, det ska ”tvinkla”. Mottot är ”Släpp lös barnet inom dig”.
Mina senaste illustrationer består av en serie bebisdjur i olika format. Det är möjligt att få en egen bokstav på bilderna, vilket gör dem ännu mer personliga. Vet du inte vad du ska köpa i födelsedagspresent till din kompis? Köp ett djur med kompisens bokstav.
En populär variant har varit ”Superdjuret” eller ”The power animal”. En bokstav på djurets bröst och en superhjältemantel gör bilden till en perfekt doppresent. Min kille David har huvudansvar för våra återförsäljare. Kontakta oss om du vill bli en av dem!
Flytande svart tusch är för tillfället min bästa vän, men jag tycker också mycket om färg. Håll utkik efter nyheter framöver!

Enjoy!

Kontakt

Telefon: 0728-534623
E-post: info@tvinkla.se
Åsa, Sweden

  • johanna-tvinkla

    Johanna Svantesson

    Grundare & kreatör

  • david_webb

    David Pettersson

    Marknad

Uppdaterar ..
Din varukorg är tom